www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

01 Marc - 27 April, 2020

 

Entry deadline:

08 December, 2019  

 

 

01 Marc - 27 April, 2020

 

Entry deadline:

08 December, 2019  

 

etnik Archív
2019. June SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSu Actual program:
2020-08-13
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

News - MEDIAWAVE Foundation

2016-05-13 023:07

"DJ. CSÜRDÖNGÖLŐ" - Pozor, alias Dávid véleménye


Úgy gondolom, mint a korábbi években, idén is sikerült azt bizonyos a csűrdöngölős, de ugyanakkor zeneileg előremutató hangulatot megteremtenem, amit szerettem volna, ezt igazolta az igen lelkesen mulató emberek, barátok hada egészen hajnal 5-ig, és másnap a pozitív, összekacsintós kézfogások is. Személyesen nekem nem volt semmilyen rossz tapasztalatom a szervezőkkel. Minden olajozottan ment, az aznapi programban volt ugyan kis csúszás, de hol nincs…? Jól szólt a hangcucc is, Makri Tomi mester pedig egész éjjel a helyzet ura volt. Viszont időnként más programoknál láttam egy kis káoszt, pl. egymás közelében játszó népi zenekarok összeszólása....

 

Nyikos Péter fotója

A Mediawave, mint közösségi élmény nekem már azóta működik, mióta elkezdtem 10 éve először járni, valószínűleg azért, mert jóval előbb voltam önkéntes, egy nagy "érzékeny, utazó, művész, hippi" család tagja, mint fellépő. Így ez nálam nem kérdés. Bár idén nem voltam csak 2 napot, már az első órákban nagyon intenzív volt a “hazaértem” érzés….


Nem emelnék ki konkrét pillanatokat, helyzeteket, nekem általában a MW egy folyamszerűen érkező, hömpölygő spontán ilyen hangulatok sora, ahol a fogyasztói fesztivál jelleg szinte nem is bukkan elő. Full személyes minden, akkor is, ha olyanokkal vagy, akiket addig nem ismertél. Külön extra színfolt voltak idén az argentin magyar csajok, külön lapátnyi alegriával! Relax, nyitottság, nyugalom, vagy féktelen, ösztönszerű expresszivitás. Mikor melyik... Ja és bárki, de tényleg bárki minőségi alkotó ember.


Amire nem mentem volna el, de belecsöppentem: Minden évben a mozik! Sajnos az év többi részében nem sokszor megyek moziba. (mondjuk MW után kicsit többet) minden mozi (film) olyan, amit máshol sehogyan sem látnék, és általában erős élményekkel jövünk ki a vetítőtermekből. Ugyan a mozi nem a látványos, koccintós társaságosdi, de az utána való élménymegdumálás már az :)

 

Az, hogy része vagyok-e az eseményeknek történéseknek, szerintem benne van az első két bekezdésemben...IGEEEEEN!!

 

Sajnálom, hogy Ravazdra nem tudok menni, de jövőre az Erődben mindenképpen találkozunk!

Köszönöm még1x a munkátokat, és Jenő, idén akárhányszor összefutottunk, mindig vagy te vagy én mentünk gyorsan valahova vmit megoldani, így nem váltottunk szót a hello-n kívül.De Sillósan mondva én ezeket az érzéseket, amiket itt leírtam, ott, kb. péntek éjfél körül egy ölelésbe összesűrítve akartam Veled közölni. Emlékszel...?

 

Üdv s csók mindenkinek, jó bulit vasárnapra.!


Dávid - Pozor

 

Ossza meg ismerőseivel:
Please send us your comment:
Name: Text:
E-mail:
Please, write here the characters you can see in the picture:

SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted