www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

 

 

etnik Archív
2022. January SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMo Actual program:
2024-06-14
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

News - MEDIAWAVE Foundation

2016-05-10 19:35

"...A SZABADSÁGBAN IS BENNE LEHET REKEDNI!" - Dömötör Luca véleménye


Dömötör Luca, fiatal kortárs táncos, társával, Raubinek Lilivel tavaly kezdeményezték egy Szabad Mozgás Workshop indítását. Majd folytatták a Katlan Kovács udvarházában és idén ismét a Tartóshullámon…

"Szia Jenő!

Összeszedtem pár gondolatot, ami építő jellegű tud lenni, de mindenekelőtt azt is el kell mondanom, hogy én ismét nagyon jól éreztem magam, a programok, ahova eljutottam mind nagyon színvonalasak és különlegesek voltak. Az hogy nem részletezem a sok jót, nem jelenti, hogy nem volt, sőt... De. Ami még fejlődhetne szerintem: (olvasd a részletekben)
 

• a honlapon rengeteg információ megjelenik és nehéz kibogarászni, hogy milyen workshopok vannak, én pl. alig találtam rá a miénkre. Aztán kiderült, hogy két helyen is fent van, de más információ volt bennük. Szóval a honlap, ha átláthatóbb lenne, az jó volna.


• éjszaka nem tudtunk ennivalót venni. igaz ez későn volt, éjjel 1-2 felé. ha legalább valakinél lehetne 0-24 zsíroskenyeret, vizet venni azzal szerintem mindenki jól járna.


• a közösségi alvás fent az ópiumos részen jól működött, de ahol első éjszaka aludtunk ott nagyon hideg volt és hajnali 3-ig valamilyen experimentális jazz őrület szólt, emiatt is költöztünk fel.


• Grencsó Pistivel nehezen tudtunk együttműködni. Annak ellenére, hogy még nyáron az ő ötlete volt a közös workshop és előadás, most mégsem tudtunk sehogyansem kimozdítani a megszokott menetéből, pedig nem egy úton próbáltuk... arról nem is beszélve, hogy minket pedig nem mutatott be a végén... egyébként azóta többször is beszéltünk róla, nincs harag, de ilyen formában nem szeretném mégegyszer így csinálni. Kár érte, mert a szabadcsapat viszont nagyon nyitott volt ránk és figyeltek, kapcsolódtak, ahol tudtak, bőven lenne még felfedezni valónk...

 


• a szervezésen nekünk is sokkal jobban rajta kell lenni. facebookon, a ti honlapotokon is jó ha meg van osztva... de erről majd részletesen a következő levélben.
• a workshopok - még így is - nagyon külön voltak, nekem érdekes lenne kipróbálni a nap egy részét közös munkával tölteni, vagy egy-két közös projektet megvalósítani. A nyári fesztivál erre alkalmas lehet, tavaly is nagyon koncentrált munka folyt nálunk és tök jó volt Teréz videóklippes akciója is, összehozta a zenészeket,táncosokat, filmeseket...


• és végül csak annyit szeretnék még érezni, hogy jön a friss szellemiség mindenhonnan... mert a szabadságban is benne lehet rekedni... keresni kell azt, hogy mitől lesz új az, amit adok... nekünk is!

 

Remélem segített,
 

Luca
 

Ossza meg ismerőseivel:
Please send us your comment:
Name: Text:
E-mail:
Please, write here the characters you can see in the picture:

SEARCH


      
2024-03-12 22:12

Passport Controll'24 - Workshops and Application

Application is now open to this year's Passport Controll Summer Workshop and Gathering, at the Kund Castle, Somogyfajsz! You can choose from a range of visual, music, family and gastronomy workshops. Click here for details!

MEMBERSHIPS
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

 

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted