www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

 

 

etnik Archív
2022. January SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMo Actual program:
2024-04-17
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

News - MEDIAWAVE Foundation

2007-10-17

HunD LINK PROJECT Closing Ceremony - Budapest


"HunD LINK" Project

Hungarian - German Improvised Visual Bigtet 

BIPOLAR & MEDIAWAVE & STADTGARTEN project

Click here!

A Bipolar német-magyar kulturális együttműködések program – immár a második a Német Szövetségi Kulturális Alapítvány (Kulturstiftung des Bundes) Közép- és Kelet-Európa keretprogramjában 2004-ben útnak indított kétoldalú találkozások sorozatában – közös projektek kezdeményezésével és támogatásával hívatott erősíteni a kulturális élet közvetlen kapcsolatait. A program támogatását aktuális társadalmi kérdéseket felvető és azokat nemzetközi összefüggésbe helyező kortárs művészeti és kulturális projektek nyerték el.

A Bipolar támogatásában részesülő egyik zenei produkció a HunD Link projekt, amely azokat a víziókat, jövőképeket és utópiákat kívánta bemutatni, amelyeket az improvizatív zeneművészet, a jazz, valamint a film- és vizuális művészet közvetít.

A projekt alkotói folyamata elismert német és magyar videoművészek és improvizációs zenészek irányításával, tehetséges, kreatív fiatalok közreműködésével valósult meg. A projekt művészeti vezetői: Matthias Muche (harsona) és Sven Hahne (médiaművész), illetve Grencsó István (szaxofon) és Szilágyi Kornél (médiaművész), magyar szervezője és lebonyolítója a győri MEDIAWAVE Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány.

A HunD Link projekt egy virtuális performansszal zárult, amely egy időben, ám térben két távoli helyen, Kölnben és Győrben a MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválon valósult meg, a hang és a képátvitelt az internet biztosította. A résztvevő művészek közös nyelve az improvizáció, amelyen a Bipolar záró programrészeként a Gödörben – ez alkalommal élőben és egy színpadon – kommunikálnak. Zene: Grencsó István (szaxofon), Hock Ernő (bőgő), Matthias Muche (harsona), Philip Zoubek (zongora), videó: Sven Hahne, Szilágyi Kornél.

 

A koncertre a belépés díjtalan!


http://mwave.irq.hu/index.php?modul=menupontok&kod=544

 

http://www.projekt-bipolar.net/index.php?option=com_bipolar&task=projekte_show&id=23&Itemid=26
Ossza meg ismerőseivel:
Please send us your comment:
Name: Text:
E-mail:
Please, write here the characters you can see in the picture:

SEARCH


      
2024-03-12 22:12

Passport Controll'24 - Workshops and Application

Application is now open to this year's Passport Controll Summer Workshop and Gathering, at the Kund Castle, Somogyfajsz! You can choose from a range of visual, music, family and gastronomy workshops. Click here for details!

2023-06-25 015:05

Greek filmmakers at the Passport Controll Summer Workshop

Two Greek filmmakers will come to this year's Passport Controll - Summer Art Workshops and Community Gathering, to lead film workshop for students. Film director Karina Logothetis and sound designer Vasilis Zlatanos won the award for the Most Original Short Film at the 33rd edition of the Mediawave Film Festival this year, with their short fiction Pebble.

MEMBERSHIPS
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

 

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted